DEN ULTIMATIVE FAMILIEOPLEVELSE

🌟 Dybt og underholdende: Triominos er mere end et spil – det er en mulighed for familier at forbinde på et dybere niveau, mens de har det sjovt.

🧠 Lær gennem leg: Forbedr barnets kognitive evner, når de udvikler deres strategiske tænkning, analytiske evner og matematiske kunnen på en sjov og interaktiv måde.

🌈 Uendelige muligheder: Om end du bare vil lave interessante former, eller er en sand, matematiks strateg, fordrer Triominos kreativitet og får dig til at tænke ud af boksen.

🧩 Tværgenerationelt sjov: Inviter dine bedsteforældre, mostre, onkler og venner til en omgang matematiksjov! Triominos forbinder generationerne og skaber skønne samtaler.

🎁 Den perfekte gave: På jagt efter en god gave? Så giv Triominos og de uforglemmelige oplevelser og lattermilde øjeblikke, det klassiske spil skaber.

TRIOMINOS – I LEVENDE BILLEDER

📽️ Se nu: Opdag, hvordan Triominos bringer familier sammen i en verden af grin og delte oplevelser.

Vores Triominos produkter

Triominos Deluxe

Det originale Triominos i en Deluxe-udgave! Et taktisk spil med trekantede, nummererede brikker. Spillet er velegnet til 2-4 spillere og passer til børn fra 6 år.

Triominos Junior

Triominos til familiens mindste i denne sjove, farverige og spændende børneudgave af klassikeren. Hvem får mon flest point? Spillet er velegnet til 2-4 spillere og passer til børn fra 5 år.

Triominos 6 Players

En praktisk udvidelse til det originale spil! Nu kan du spille op til 6 spillere. Et taktisk spil med trekantede, nummererede brikker!

Triominos Travel

En praktisk udvidelse til det originale spil – nu til rejsen! Et taktisk spil med trekantede, nummererede brikker. Spillet er velegnet til 2-4 spillere og passer til børn fra 6 år.

Sociale medier