Goliath games – clever together

Goliath Games

Goliath Games er en international producent og distributør af legetøj og spil, og er en af ​​verdens mest berømte spilproducenter. De mest kendte spil stammer herfra – for hvem kender ikke spil som Rummikub, Triominos eller Domino Express? Spil, som næsten alle er vokset op på! Men tro ikke, at Goliath kun er for børn. Med spil som Shit Happens, OK Boomer, Name 5 eller Sequence kan Goliath også skabe rammerne for en hylesjov aften med vennerne.

Goliath går globalt

Goliath er en af de sidste tilbageværende familieejede virksomheder inden for legetøj og spil i verden. Virksomheden blev grundlagt i 1980 og er vokset utroligt siden da. I øjeblikket ejer og driver Goliath kontorer i Frankrig, Tyskland, Spanien, Portugal, Polen, Belgien, Holland, USA (Goliath LLC og Pressman), Canada, Hongkong og Australien (Crown & Andrews). Goliaths hovedkontor (FoU, økonomiadministration og logistik) er placeret i Holland, hvorfra Goliath eksporterer til omkring 70 lande verden over.

SJOV

“Clever Together!” – Goliaths motto – gælder ikke kun for alle virksomhedens produkter, der hver især kombinerer sjov og snilde, men også for alle interne processer, der anvendes til at skabe og markedsføre disse spil.

Historie

Goliath Games blev grundlagt i 1980 af Adi Golad. Fra at være en enmands-virksomhed med ét produkt i ét land, sælger Goliath nu tusindvis af produkter og beskæftiger hundredvis af medarbejdere i dusinvis af lande.

Kaldet i ørkenen

Adi og Margreeth (hans kone) blev forelsket under en omgang Rummikub med den israelske ørken i baggrunden. Kort efter deres møde viste Margreeth spillet frem for sin familie i sit hjemland, Holland. De to droppede alt og fulgte det kald, der skulle ændre deres liv.

To’eren

Efterfølgende sagde Adi sit job op som mekanisk ingeniør, giftede sig med sin store kærlighed, Margreeth, og byttede sin bil for 500 spil. Derefter flyttede de til Holland, hvor de sammen begyndte at sælge brætspil på gaden. På trods af alle forhindringerne på vejen, gjorde denne unikke salgsfacon Rummikub ekstremt populært blandt folket. Faktisk blev spillet så populært, at de satte verdensrekord med Rummikub – det højeste antal spil solgt pr. indbygger i befolkningen på ét år. Og denne rekord besidder Goliath den dag i dag.

Betjener 1.5 milliarder forbrugere

Adi og Magreeths omfattende bestræbelser dannede til sidst det solide fundament for virksomheden, som den står i dag, med kontorer og distributører over hele verden, og med 1,5 milliarder betjente forbrugere globalt. Goliath er konstant på udkig efter nye muligheder, opfindelser, distributører og talenter til det brede udvalg af spil og legetøj.

Clever Together

Goliath tror på, at hjernens magiske social-kognitive udvikling fremmes, når man har det sjovt sammen – Goliath bidrager til et bedre liv ved at skabe produkter, der fremmer ‘fælles øjeblikke’.

Desuden arbejder Goliath kontinuerligt på at skabe innovative produkter, der styrker børns udvikling, kritisk tænkning, sociale færdigheder og nysgerrighed.

Kort sagt: Goliath forstå vigtigheden i kvalitetstid med familien og dét at bringe mennesker sammen.

Kerneværdier

RESPEKT & ANSVAR

Goliath bidrager stræber efter at være bæredygtige i to sfærer: virksomheden og den verden, vi lever i. Det gør de ved at udvikle og markedsføre produkter, der er sikre at bruge, ansvarligt fremstillet og har god værdi for pengene.

PÅLIDELIGHED & LOYALITET

Goliath tror på, at tillid, loyalitet og engagement danner fundamentet for langvarige relationer – relationer med Goliaths medarbejdere, opfindere, leverandører, kunder og forbrugere. Med andre ord: Hos Goliath siger vi, hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger.

INNOVATION

Goliath er stolt af at kunne udvikle og markedsføre sjove produkter, der inspirerer ved at være engagerende, unikke og tankevækkende.

Hvad gør Goliath unikt?

Goliath er en ægte familievirksomhed, hvor nye spil udvikles. Det, der gør Goliath så unikt, er, at vi har noget for alle aldre. Til de allermindste sælger Goliath legetøj som Piggy Pop, og til de lidt ældre sælger vi selskabs- og familiespil som Sequence.

Vidste du?

“Vidste du, at… Goliath brød igennem med det klassiske spil Rummikub.

Vidste du, at… Rolit blev nomineret til Årets Legetøj i 2019.

Vidste du, at… Goliath udgiver nye spil hvert år, og vi leder altid efter testere i Club Goliath.”

Club Goliath

Club Goliath er Goliaths nyhedsbrev. Når du er tilmeldt, kan du let afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du ønsker det. Hvis du er medlem af nyhedsbrevet, vil du regelmæssigt modtage e-mails med sjove nyheder, testkampagner, mm. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du registrere dig via registreringsformularen. Du vil blive informeret om alle disse aktiviteter via nyhedsbrevet, inklusive en registreringsformular for demo-teamet! Du kan tilmelde dig her.

 

Sociale medier