Shit Happens: Latter helt uden grænser

🎉 Der er ikke langt mellem grinene i det helt absurde festspil Shit Happens, hvor spillerne navigerer rundt i fuldstændigt vanvittige situationer!

💬 Udfordr dine modspillere i at vurdere, nøjagtigt hvor ‘lortet’ 200 forskellige situationer i grunden er – en perfekt hjørnesten til sjove samtaler.

👪 Shit Happens er til enhver, der elsker at grine! Med familieudgaven kan 14+-årige være med – men i voksenudgaven er der skruet op for de mere sjofle situationer! Vælg den udgave, der passer bedst til dig!

🤣 I vil opdage, hvor sjovt det er at diskutere, hvorvidt dét ‘at se din far nøgen’ er værre end ‘at tisse i sengen hver nat’.

🤩 Bered dig på super sjov, uforglemmelige minder og timevis af underholdning. Shit Happpens er ikke bare et spil – det er det perfekte pausespil til enhver spilaften!

Shit Happens i levende billeder – se skørheden blomstre!

Lyst til at se Shit Happens i levende billeder? Så tag at få set vores reklame for Shit Happens NU, så du kan komme i gang med dit eget vanvittige eventyr! 📺🤣.

Vores Triominos produkter

De doos van het hilarische spel Shit Happens (NL)
Shit Happens 18+

Livet är en följd av ögonblick stunder, ibland fantastiska och ibland, ja, inte så fantastiska. Det är en resa full av överraskningar och oförutsägbara händelser.

De doos van het hilarische spel Shit Happens Familie Editie
Shit Happens Familje versionen (14+)

Välkommen till Shit Happens Family Edition, Ett spännande sällskapsspel för hela familjen (14+). Efter framgången med Shit Happens 18+ version har vi nu utvecklat en variant som är mer familjevänlig samtidigt som den är skojig och humoristisk.

Sociale medier