Hjem Butik No Category Tovtræk

Tovtræk

  • Dette vidensspil har 1400 spørgsmål inden for forskellige kategorier!
  • Konkurrér i hold og træk rebet til din vindzone!
  • Dette spil er også velegnet til store grupper!
  • Æsken bliver en rigtig TOVTRÆK ARENA med ET RIGTIGT REB!

Oplev TOVTRÆK, træk flaget til din vindzone for at vinde spillet! I dette quizspil konkurrerer to hold i et spil, hvor intelligens er vigtigere end styrke. Svar på JA-NEJ spørgsmål og se, om du kan komme et skridt nærmere vindzonen. Kan dit hold trække flaget til vindzonen for at vinde spillet?

SPILBESKRIVELSE
For at kunne starte spillet skal æsken omdannes til en arena. Fold æsken ud og sæt rebet gennem de angivne huller. Placer derefter flaget i midten. Udlever et JA- og et NEJ-kort til hvert hold, der svarer til den farve, de har valgt. Placer kortene i kortholderen med den gule side fremad og kortet mærket som første kort forrest. Vælg derefter en spiller i hvert hold som spørgsmålstiller, og denne udskiftes hver runde, så alle får mulighed for at læse spørgsmålet.

Under spillet vil spørgsmålstilleren stille spørgsmålet, der vises af kortholderen. Hvert hold har kort tid til at diskutere hemmeligt. Når begge hold har truffet en beslutning, viser de samtidig svaret ved at skubbe et af kortene frem. Hvis begge hold svarer rigtigt, eller ingen svarer rigtigt, går du videre til næste spørgsmål, og flaget flyttes ikke. Hvis et af holdene svarer rigtigt, må de trække flaget et skridt tættere på sig. For hvert næste kort øges antallet af skridt, som du må flytte flaget, med et.

Der er også visse specialfelter. Disse felter kan hjælpe dig med at vinde. Du kan for eksempel selv bestemme, hvor mange skridt et spørgsmål er værd, have et modstanderens felt og et felt, hvor du kan tjene dobbelt point.

Når et hold når vindzonen, har modstanderen en sidste trækforsøg. Dette kan gøre, at flaget flyttes et skridt tilbage til deres side. For at gøre dette skal det tabende hold svare rigtigt på alle 6 spørgsmål, der står på kortet.

Det hold, der efter den sidste trækforsøg først når vindzonen, vinder spillet!

INDHOLD TIL TOVTRÆK
121 dobbeltsidede kort
1 reb
1 flag
1 kortholder
1 spillebræt

Alder

12+

Antal spillere

2-20

Spilletid

10 – 20 minutter

Sociale medier